slika1 Tako kot v modi oblačenja so tudi trendi pričesk za letos naklonjeni skoraj vsem. V ospredju so kot ponavadi dolgi lasje, ki jih boste tokrat lahko pletli in pripenjali, kratkolaske pa boste svojo pričesko lahko poudarile z barvo ali pa z asimetričnim oblikovanjem pričeske.
slika2 Dolge kite, ki jih manekenke nosijo pri strani, krasijo letošnje modne brvi in od tam prihajajo na ulice. Neenakomerno pletene, kar z lahkoto naredite sami doma, ali ribja kost za vsak dan, z gladko počesanimi lasmi na eni strani ali francosko pletenimi lasmi, pripetimi za večerno zabavo. Vse te  pričeske naredimo dokaj enostavno.
 slika3 Dolgi valovi, trend, ki se prenaša iz lanskega leta, vendar se ga modni oblikovalci še niso naveličali. Morda manj primeren za črnolaske in toliko bolj za vse druge, ki si želijo glamuroznega videza. Make up in styling k takšni pričeski naj bo čim bolj enostaven, naj vas navdihnejo štirideseta leta prejšnjega stoletja.
 slika4 Tako imenovan “Dandy” stil, nazaj počesani lasje, oblikovani z obilico mokrega gela. Zelo lahko izvedljiv je takšen stil za kratke in srednje dolge pričeske. Lasje so lahko počesani nazaj ali v stran, takšen stil izredno dobro deluje tudi na asimetrično oblikovanih pričeskah. Kakšen bo končni videz, je odvisno od glavnika, s katerim češete lase.
 slika5 Figa, pripeta na vrhu glave, je lahko dobra rešitev za elegantno pričesko, ko se vam zdi, da bi morali biti vaši dolgi lasje pripeti. Sta dve možnosti, gladka, enakomerno oblikovana figa, ki se nosi na vrhu glave, na sredini ali pa ob strani za tiste z ravnimi gladkimi lasmi; in skuštrano pripeti lasje na vrhu glave za tiste z veliko volumna in skodranimi lasmi.
 paz2 Letošnji trendi in smernice za modno pričesko so vsekakor  vse vrste PAŽ frizure, z izrazito prečko, pa tudi frizure s nekoliko daljšimi lasmi na eni strani, ki lahko segajo tudi čez obraz z najmodernejšim t.i. fru fru stylingom.  Lahko pa se zasnuje bolj drzna pozeta, kjer se ena stran glave ostriže skora do golega.
 slika7 To sezono na modnih brveh kraljujejo tudi igrivi dodatki, katerih glavni namen ni funkcionalnost, temveč dekorativnost. S tem mislimo na sponke, posute z biseri in diamanti, velike pentelje, prave naglavne skulpture…
 slika8 Spet se vrača stil petdesetih let, ki se navdihuje nad slavnima Marilyn Monroe in Audrey Hepburn – simboloma ženstvenosti in elegance. Tak stil si lahko letos privoščijo predvsem dekleta, ki imajo dolge ali srednje dolge lase.
 slika9 Čeprav se letošnji trendi deloma vračajo v preteklost, se kaj najde tudi za privrženke sodobnih tehnologij.  Če imate rade do podrobnosti izdelane pričeske, take, ki spominjajo na junakinje iz sveta videoigric, je prav letošnja sezona čas, da si jo privoščite.  Ne glede na dolžino vaših las , vaš navdih naj bodo geometrijske oblike.
 slika10 Če se vam zdi, da je v življenju najpomembnejša svoboda, in želite to izraziti tudi preko svojih las, ne prezite ‘funky’ pričesk, ki so letos ravno tako ‘in’. Ta stil se igra z različnimi ekstremi: vaši lasje so lahko izredno kratki ali pa dolgi, valoviti, kodrasti ali ravni, važno je, da so razmršeni.
 slika11 Kdo pa pravi, da mora je ženska ženska samo, če ima dolge lase? Da je to napačno mnenje pričajo številne kratke pričeske, ki jih modni kreatorji ponujajo v letošnji sezoni. Stil, ki se ozira na načelo “Less is more – Manj je več”, želi biti preprost, ampak učinkovit. Le  paziti moramo na nego naših las: na pogled morajo biti kakor svila.
 slika12 Trend sezone je vrnitev k naravni preprostosti, tako da ni treba preveč eksperimentirati ne z barvo in ne z obliko. Toda če so vam dolgi lasje presedli ter so konice presuhe in uničene, se nikar preveč ne obotavljajte, ali bi skrajšali lase ali ne. Postrizite se, kajti moderne so vse dolžine, lasje pa vedno zrastejo.

Rezervirajte svoj termin!

 

Pokličite nas: 041 516 566