frizer Ali osebno

Ali – se predstavi

Po dolgoletnih izkušnjah, ki sem jih nabral pri svoji mentorici  ge. Meti Podkrajšek,  sem se odločil odpreti svoj salon.
Z velikim številom zadovoljnih strank, predan svojemu delu, vedno spremljam tudi nove modne trende, tako da lahko ponudim storitve tudi najzahtevnejšim.

Vaša frizura bo celovit styling –  vaših želja, vašega stila, mojega znanja in izkušenj, trenda in umetniškega navdiha, ki ga skupaj zastaviva na dan vašega obiska.  Lepota je povsod, le potrebno jo je znati poiskati in znati povdariti. To je moje poslanstvo.
Navdan z navdihom, da vas lahko razvajam, pri svojem delu uporabljam najboljše in kvalitetne izdelke priznanih blagovnih znamk lasne kozmetike. Svoje znanje pa krepim s rednim udeleževanjem seminarjev in delavnic, kjer  jih skupaj s svojo malo ekipo tudi preučimo in preizkusimo.

O tem se lahko prepričate in nas obiščite  v salonu Frizer Ali,  na Petkovškovem nabrežju.  Pričakuje vas prijeten ambient domačnosti in dobre glasbe.

Pričakujem vas, vedno z nasmehom in željo, da to prenesem tudi na stranke, ko je frizura gotova.  To je naša vizija in poslanstvo, ki ga izpolnjujemo s srcem.

Rezervirajte svoj termin!

 

Pokličite nas: 041 516 566